Gratis Seo analyse van Mr SEO

Hoe zoekmachine vriendelijk is jouw website? Laat snel een check doen door Mr Seo.
Een Seo analyse gaat verder dan een snelle seo scan. Na onze sparringsessie hebben we een idee over je online business en kunnen we mooi aan de slag. We kunnen nu gaan inzoomen waar de grootste verbeterpunten liggen. Hieruit maken we een korte – en lange termijn online strategie zodat we samen weten waar we aan toe zijn. Zie onze seo pakketten hoe we onze diensten aanbieden en wat de kosten zijn.  Onderstaand wat meer informatie hoe wij een seo analyse uitvoeren.seo bureau

Wat is een seo analyse?

Een SEO analyse brengt in kaart wat de status van vindbaarheid is van jouw website.
Vanuit deze status biedt een seo analyse de mogelijkheden ter zoekmachine optimalisatie. Met name door on page en off page kunnen de resultaten snel verbeteren.

google seo analyse

Dit word ook wel een seo ranking analyse oftewel een SERP – analyse genoemd. Hierbij kijken we welke zoekwoorden het beste scoren en hoe je naar voren komt in google. We zien al snel welke aanpassingen we kunnen maken in bijvoorbeeld een meta description of welke zoekwoorden extra aandacht nodig hebt. We krijgen vaak de vraag: Ik wil dit zoekwoord op nummer 1 hebben. Dit was vroeger makkelijker dan tegenwoordig. We moeten nu website breed kijken en een seo piramide maken. Een kapstok (structuur) is nu erg belangrijk! We kijken dus website breed hoe we alles kunnen verbeteren en gaan dan verder inzoomen naar specifieke zoekwoorden.Seo bureau

Analyse website seo

Hierbij kijken we met name naar de status van de website en hoe we deze kunnen optimaliseren.
Onderdelen van de analyse:

  • Google analytics & Google search console (webmasters) + Bing indien gewenst
  • Robots.txt HTML & XML Sitemaps
  • Gebroken Links
  • Mobiel – en user experience (on page)
  • Zoekwoorden onderzoek en content check (on page)
  • off page (linkbuilding profiel)

De combinatie van bovenstaande elementen zorgt voor een duidelijke en uitvoerige SEO analyse, aan de hand waarvan we alle belangrijke aspecten in kaart kunnen brengen. De diverse elementen spelen uiteraard op elkaar in, waardoor het van belang is ze zowel afzonderlijk van elkaar als in samenspel te analyseren. Dit biedt de juiste basis voor een seo strategie om de vindbaarheid te verbeteren, waarbij we zowel kunnen ondersteunen tijdens de implementatie als waarover we vervolgens kunnen adviseren.

Bing SEO check

Kijk hier hebben we weer een punt waar we verder gaan dan de standaard seo bureaus. We kijken verder dan alleen de standaard google resultaten. De online ontwikkelingen gaan erg hard en we kijken dus verder. Social media vinden we belangrijk om onder de loop te nemen maar ook een Bing seo check. Waarom is Bing dan zo belangrijk? Google search heeft 89% in als marktpositie op desktop en 97% voor mobiel. Daarom denkt eigenlijk geen enkele online marketeer naar Bing. Maar waarom vinden we dit toch belangrijk?seo analyse

  1. Minder concurrentie
  2. Hogere conversie ratio
  3. Specifiekere doelgroep voor jouw producten/ diensten

Bing is een zoekmachine waarbij het doelconversieratio ruim 20% hoger ligt vergeleken met Google. Dit komt vooral omdat het grootste aantal bezoekers van Bing een koopintentie heeft, goed voor webshops. Hierdoor is het zeker al interessant om je website beter vindbaar te maken in de zoekresultaten van Bing zoekmachine van Microsoft.

SEO bureau inschakelen voor een SEO analyse

Een SEO analyse laten uitvoeren door Mr Seo? We werken als SEO bureau dagelijks aan dergelijke analyses, voor een scala aan websites in verschillende branches. Dat betekent dat we ervaring hebben binnen diverse branches en de ontwikkelingen beroepsmatig automatisch in de gaten houden. Dagelijks houden we alle seo ontwikkelingen in de gate en zijn met trots de seo specialist!

Direct een SEO analyse laten uitvoeren of meer weten over de tools die we daarvoor gebruiken en de werkwijze die we hanteren? Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van je.

Ook een gratis rapport ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en binnen een week krijg je geheel vrijblijvend een Seo scan!