Seo uitbesteden: Zelf doen of toch uitbesteden?

De grote vraag is altijd of je moet investeren in seo uitbesteden of ga je het zelf doen? Hierbij willen we een aantal tips geven waarom het wel verstandig is om je SEO uit te besteden aan een partij zoals Mr Seo.

Tegenwoordig voelen vele bedrijven zich comfortabel om de SEO activiteiten uit te besteden aan een externe partij en waarom ook eigenlijk niet?! Het bespaard je per jaar veel tijd, geld en middelen zoals het aanschaffen van dure seo tools. Je weet dat SEO jouw gratis organisch verkeer gaat opleveren maar je twijfelt wel of het een goed idee is? We kunnen je gerust stellen door het seo traject volledig uithanden te nemen of als seo consultant optreden. We hebben een goedkoop uurtarief van 75 euro, waarom? We hebben geen kantoor en geen dure overhead kosten. Welkom in het digitale tijdperk, we zijn van mening dat het hele team vanuit huis kan werken en online meetings plannen. Waarom een uur in de file staan voor een koffie als je comfortabel thuis kan zitten.seo bureau

We nemen je mee door een goed stappenplan en maken samen heldere doelstellingen en hebben maandelijkse evaluaties. Hierdoor weet je precies wat we doen en hebben een helder verhaal. Wij zijn een ervaren seo bureau met al 10+ jaar ervaring in online marketing.

De voordelen van seo uitbesteden op een rij:

 1. Kwalitatieve inhoud en seo proof content
  Voordat we gaan starten maken we altijd een seo analyse. We kijken kritisch naar de content en we hebben bij elke klant als start, de landingspagina’s optimaliseren. Vroeger kon je pagina’s volproppen met zoekwoorden en stijgen maar. Nu enkele jaren later heb je meer nodig dan lappen tekst. We maken een nieuw zoekwoorden onderzoek en maken ene SEO piramide. Stap voor stap zorgen we voor een lange termijn plan om te scoren.
 2. het opbouwen van een gezond linkprofiel
  50% binnen seo hangt af van linkbuilding. Het is belangrijk om zoveel mogelijk kwalitatieve links te krijgen die linken naar jouw website. We besteden hier veel aandacht aan tijdens het traject en dit zorgt voor de korte termijn stijgingen. We kunnen ook een apart traject starten om puur linkbuilding uitbesteden op te pakken. Het kan zijn dat je website goed draait en we puur kunnen focussen op ‘Growth Hacking’.conversie optimalisatie
 3. De waslijst aan seo tools waar je dagelijks mee bezig moet zijn.
  Seo is een techniek wat steeds sneller gaat en je moet de dagelijkse updates goed bijhouden. Als je niet scherp bent op de laatste updates dan zal je ook snel gaan zakken. Na het maken van alle seo doelstellingen gaan we alles bijhouden in onze ranking tools. We kunnen dan in real time bijhouden wat er met je business gebeurd. We kunnen meteen aanpassingen maken en houden jou op de hoogte wat we doen. Uiteraard vinden we het leuk om samen te sparren over nieuwe ontwikkelingen. Kortom, het scheelt je een hoop geld om al die dure tools aan te schaffen. Het dagelijks monitoren kan je beter aan ons overlaten zodat jij de focus kan hebben op jouw klant.
 4. Seo uitbesteden kosten.
  Heel belangrijk voor een Nederlander, wat kost het en wat levert het op. Uit onderzoek is gebleken dat een normale ondernemer zonder veel kennis en ervaring, gemiddeld 30+ uur per maand bezig is met online marketing. Tegenwoordig kan je niet meer zonder en weinig mensen zullen nog het telefoonboek pakken. Wij nemen deze tijd uit handen en dit levert je zeker een hoop geld op. Wist je dat de meeste online marketing bureaus ruim 100+ euro per uur vragen (ons tarief is 75 euro p/ uur)? Jij betaald de lease auto, duur kantoor etc. en dan hebben ze net afgestudeerden studentjes die het jou wel even vertellen. Wij hebben meer dan 10+ jaar ervaring en hebben geen kantoor. We kunnen dagelijks online meetings plannen waardoor we snel kunnen schakelen. Geen dure koffies om lekker in de file te staan. Geen dure overheadkosten, dus lagere tarieven voor jou!
 5. Seo is niet makkelijk.
  Veel mensen denken, fix even dat ik bovenaan in google sta. Het is niet moeiijk en google wel even wat ik moet doen. Het heeft ons jaren gekost om precies te weten wat wel en niet zal werken. Trial en error zijn we wijzer geworden en dit zal jou zeker helpen. We hebben een hoop eigen online projecten lopen waardoor we alles kunnen uittesten en toepassen op jouw business. Ook zijn er steeds meer algoritme updates waardoor je website steeds aangepast moet worden. Kortom, het is een dagelijkse klus waar Mr seo bureau met trots de specialist in is. Veel adviesbureaus denken alles te kunnen maar daar ga je de mist mee in, doen waar je goed in bent is onze mening!
 6. Onze expertise in Seo
  Zoals al eerder aangegeven hebben wij alleen de focus op SEO. We krijgen daarom ook veel klanten die weg gaan bij grote bureaus en de kleinere bureaus willen hebben. Dezelfde kennis maar meer een focus op een speciaal onderdeel. Uiteraard weten we hoe je ads campagnes moet bouwen en kunnen je hier uiteraard ook mee helpen. Het is van belang om een team van experts in te huren die precies weten wat te doen om bezoekers naar je website te krijgen. Die elke dag hard werken om jou het beste resultaat te bezorgen. Focus op wat jij nodig hebt!

Belangrijk: Er zijn 4 belangrijke gebieden waar rekening mee gehouden moet worden bij het werken aan een website:

 • On-site
 • Off-site
 • Technische seo
 • seo teksten

Sommige van de aspecten die vallen onder de paraplu van de 4 belangrijkste gebieden omvatten het uitvoeren van schema updates, het verbeteren van de snelheid van je website, optimaliseren van de teksten, om er een paar te noemen. We kijken dus specifiek naar de status van je website. Stap voor stap gaan we alles afvinken zodat je website steeds beter gaat draaien.

Zijn de zoekmachines in staat om je website te indexeren? Zijn de zoekmachines crawlers in staat om de juiste inhoud te vinden? Voldoe je aan de eisen van de zoekmachines om een hoge positie te krijgen?

Je moet deze vragen zorgvuldig controleren voordat je verdergaat. Er zijn bepaalde risico’s verbonden aan het zelf uitvoeren van zoekmachine optimalisatie. Risico’s waarom veel bedrijven hun SEO uitbesteden aan specialisten.

Hoe ziet het seo traject er met Mr Seo uit?

We gaan eerst samen een online meeting inplannen en nemen alle tijd om te sparren over jouw business. Hoe ziet de sector eruit, wie zijn de concurrenten en wat is je doel? Als vervolgstappen maken we een gratis SEO scan en wanneer jij een GO geeft om met ons op avontuur te gaan dan maken we een seo analyse. Een heldere online strategie hebben we en knallen maar! We hebben de doelen helder, een uitgestippeld traject zodat je precies weet waar je aan toe bent.