Een wereldwijd merk lanceren in Nederland

Kimbino.com heeft ons benaderd om het merk in Nederland te lanceren en groot te maken. Een flinke uitdaging wat wij als team fantastisch vonden om te doen. Hierbij willen we wat meer vertellen over het bedrijf en onze aanpak zodat je een goed beeld hebt hoe wij een merk in snel tempo bouwen.

Informatie over het bedrijf

Om te beginnen is het belangrijk om meer te weten over het bedrijf zoals doelstellingen, missie, visie etc. Je kent het wel de standaard corporate stuff. We moeten samen op een lijn zitten, waar willen we heen varen als kapitein op het schip.

Kimbino Green verspreidt (online) folders op een ecologische wijze aan klanten. Dankzij dit project is Kimbino in staat om potentiële klanten effectief aan te spreken en hen te inspireren om een ​​aankoop te doen. Door een innovatieve benadering van marketing te gebruiken, communiceren klanten met het aanbod van de zakelijke partners.
seo strategie

Kimbino luistert altijd naar haar klanten en blijft zodoende constant de business aanpassen.   Kimbino is niet alleen een website, het is ook een applicatie die winkelen leuk maakt. Ze proberen hun best te doen en werken aan de ontwikkeling van andere functies die nuttig en gebruiksvriendelijk zijn.

De visie en toekomst van het bedrijf

De grote drijfveer In Kimbino is dat alles online is – papierloos. Kimbino Green weet hoe je je geld en tijd kunt besparen en beschermt het milieu. Ze zijn innovators en ze introduceren nieuwe manieren om winkelbeleving eenvoudiger te maken voor mensen over de hele wereld. Ze kunnen de zakelijke partners een unieke en effectieve marketingcommunicatie met klanten bieden, voornamelijk door middel van online folders. Ze hebben als ambitieus doel om de marktleider te worden.

Het team bestaat uit professionals die van hun werk houden. Elke dag komen ze met nieuwe en interessante ideeën voor het project en dragen zo bij aan de vooruitgang van het bedrijf op wereldschaal.

Hoe zijn we van start gegaan

Nadat de doelstellingen en focus duidelijk was voor de Nederlandse markt zijn we een onderzoek gestart. Wie is de koper, wat is het online gedrag, een gedegen onderzoek en website optimalisatie waren belangrijke punten. Ook in Nederland bepaalt de vrouw / de moeder wat er traditioneel gekocht wordt en hebben we besloten om de vrouw + moeder als doelgroep te pakken. De global website hebben we wat meer een Nederlandse touch gegeven om meer vertrouwen te wekken.

Rankings via linkbuilding een push geven

Kimbino heeft als domein een sterke autoriteit waar we mooi gebruik van hebben gemaakt. Het is belangrijk om de doelgroep, de moeder te bereiken. We hebben vol ingezet om ‘mamma’ bloggers te bereiken via outreach. Linkbuilding heeft hier een belangrijke rol gespeeld in deze case. Al snel sprongen de rankings omhoog door ons eigen netwerk en jarenlang ervaring in merken online bouwen. Tevens hebben we nieuwe landingspagina’s gebouwd om te zorgen dat we meer traffic hebben gekregen. We hebben totaal een jaar voor Kimbino gewerkt en we zijn alweer bezig om samen de volgende stappen te zetten.
linkbuilding uitbesteden
De cijfers van deze printscreen tonen een bewijs van hard werken en jarenlange ervaring in internationale seo. We hebben vanuit 0 bijna een miljoen aan backlinks geregeld voor Kimbino. Een prachtige prestatie waar we erg trots op zijn.