Zoekmachine optimalisatie met Mr SEO bureau

Zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization (SEO) genoemd heeft als doel om een hogere positie te krijgen in de zoekmachines. Door alle optimalisaties van Mr SEO bureau ga je organisch meer websiteverkeer krijgen. Zoekmachine optimalisatie is met name populair bij ondernemers die het grote voordeel zien van SEO, het is gratis!

seo bureau

De kosten per klick voor betaalde advertenties worden steeds duurder. Het komt er op neer, wie het meeste geld heeft komt voor een specifiek zoekwoord op postie 1. Onze toegevoegde waarde is dat we niet alleen gespecialiseerd zijn in Nederlandse zoekmachines maar ook graag om de tafel zitten met ondernemers die internationaal denken. We doen ook internationale zoekmachine optimalisatie, wat naar onze mening steeds belangrijker wordt! Klinkt interessant? lees gerust verder en kijk hoe we je kunnen helpen.

Wat zijn de stappen die we doorlopen tijdens zoekmachine optimalisatie?

Bij SEO optimalisatie en zoekmachine optimalisatie komen veel aspecten van SEO bijelkaar. Zoekmachine marketing is een proces waar veel tijd overheen kan gaan, maar wanneer u kiest voor SEO uitbesteden aan een bureau of specialist, pluk je hier op langere termijn zeker de vruchten van. Mr SEO bureau kijkt naar lange termijn doelstellingen van jouw, we houden niet van snel scoren in google en in 3 maanden zien we de rankings weer dalen. Hoe gaan we scoren in zoekmachine optimalisatie? We nemen je onderstaand mee tijdens de reis.seo bureau

Het SEO optimalisatie onderzoek en analyses

Bij zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan Mr SEO bureau is het allereerst zaak om je te verdiepen in de materie en in jouw markt. Ons bureau gaat op zoek naar de kansen voor uw bedrijf, analyseert wie de concurrenten zijn, op welke zoekwoorden ze scoren, wat de zoekvolumes op de meest interessante zoektermen zijn en verwerkt deze tot slot in een helder overzicht. Deze wordt aan u voorgelegd, waarna u hierover kunt sparren met uw SEO specialist. Wij zouden geen SEO optimalisatie bureau zijn als hieruit niet een helder plan van aanpak zou volgen.

Technische zoekmachine optimalisatie

Na goedkeuring van het plan van aanpak van ons zoekmachine marketing bureau kunnen we daadwerkelijk aan de slag met zoekmachine optimalisatie en kunt u dit uitbesteden. Binnen de SEO optimalisatie voor Google is het allereerst zaak dat uw website technisch tip-top in orde is. Uw specialist kijkt naar de crawlability, pagespeed, meta data en andere technische componenten van uw website of webshop en zorgt dat deze technisch voor de volle 100% functioneert, ook volgens de richtlijnen van Google.
linkbuilding uitbesteden

Content optimalisatie als volgende stap

Nadat de SEO optimalisatie van de techniek is afgerond, zal Mr SEO bureau zich gaan richten op een ander belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie dat je bij ons kan uitbesteden: content optimalisatie. Onze SEO specialisten gaan aan de slag met het (her)schrijven van relevante SEO teksten schrijven op basis van de gevonden zoekwoorden, waarna deze bij goedkeuring worden geplaatst en geoptimaliseerd. Hierbij kijkt ons seo bureau naar H1 + H2 headings, titels, meta descriptions, alt-attributen en andere belangrijke content onderdelen binnen zoekmachine optimalisatie. Hierdoor zal je zeker hoger gaan scoren in de zoekmachine van o.a. google en Bing.
zoekmachine optimalisatie

Wat zijn de beste zoekmachines ter wereld?

 • Google
  De grootste zoekmachine voor de Nederlandse markt en met name in heel Europa. In Nederland heeft Google een marktaandeel van meer dan 95%. Maar vergis je niet. In China bijvoorbeeld is de Google maar heel klein met minder dan 2% aan marktaandeel. Het is ook belangrijk welke versie je gebruikt van google. Google.nl of Google.com bijvoorbeeld (dat maakt nogal een verschil in rankings). We voegen hier ook Youtube aan toe, de nummer 2 in Nederland. Daarom hebben wij met zoekmachine optimalisatie ook een focus op Youtube seo.
 • Bing
  Bing begon eigenlijk als MSN Search , Live en is een zoekmachine van Microsoft. Bing is begonnen in 2009 en Nederlands tweede grote zoekmachine. Bing wordt steeds groter in Nederland en meer door oudere gebruikt omdat mensen met een Macbook dit niet gebruiken. Je kan het zien dat je de mensen met ‘normale’ lapops bereikt.
 • Yahoo!
  Op de derde plaats staat Yahoo! Search. Yahoo begon als portal en door de overname van de zoekmachine Altavista een zeer grote speler. Deze speler begint stap voor stap aandeel te winnen in Nederland.
 • Baidu
  Voor velen hier onbekend, maar in het Verre Oosten een hele grote algemene zoekmachine. Baidu werd in 2000 in China opgericht. Bijna 90% van de gebruikers van Baidu komt dan ook uit China. Baidu is de op vier na meest bezochte website ter wereld. Deze is belangrijk voor de ondernemers die zich op Azie de klanten heeft.
 • Ask
  (voorheen Ask Jeeves – Jeeves, je alwetende digitale butler) is net zo oud als Google. De Amerikaanse zoekmachine heeft ook landelijke versie, waaronder een Nederlandse. Met een recente make-over tot een hele witte saaie homepage is veel van de kritiek weggenomen (namelijk dat de website met werkbalkjes geen goede UX had). Het wordt meer als een soort forum gezien en vooral voor wie, wat, waarom vragen score je hier goed.
 • AOL Search
  Vergelijkbaar met Yahoo! – een portal met nieuws, mails en een algemene zoekmachine.
 • DuckDuckGo
  Als je je privacy liefhebt, dan is DuckDuckGo een zoekmachine die je goed kunt omarmen. Want ze houden geen data van je bij (zeggen ze). De zoekmachine maakt gebruik van eigen data, en van ronnen als Yahoo! Search BOSS, Wikipedia en Wolfram Alpha.
 • Yandex
  Dit is de grote speler in Rusland. We zitten in het Canva.com growth team en schakelen vaak met de Russische markt. Ze hebben hier nog steeds een hele grote markt te pakken. Ook voor social media hebben ze bijvoorbeeld een eigen russische instagram. Ze houden graag van hun eigen kanalan.

Je zoekmachine optimalisatie (SEO) uitbesteden aan ons seo bureau

Zoals je hierboven ziet hebben we een zoekmachine focus op meerdere zoekmachines en ondernemers die graag internationaal willen schalen zijn bij ons aan het goede adres. Omdat we elke dag bezig zijn met onze passie online marketing haal je een team van specialisten in huis. seo specialistWe hebben meer dan 10 jaar ervaring en waren er al in het begin bij toen google groot begon te worden. Hierdoor kan je de zoekmachine optimalisatie zorgeloos aan ons uitbesteden omdat we weten waar we over praten. We lopen een proces door wat we door de jaren hebben gefinetuned waardoor je snel hoger komt in de zoekmachine. We hopen je hiermee een beeld te geven hoe we denken over zoekmachine optimalisatie en hoe we je kunnen helpen. We kijken er naar uit om samen te sparren hoe we jou kunnen helpen. Spreken we je snel?