Linkbuilding uitbesteden en beheren door Mr SEO

Linkbuilding is een van de factoren die de vindbaarheid van een website zal verbeteren. Het hebben van voldoende relevante externe links (ook wel backlinks genoemd) bepaalt ook anno ‘nu’ voor een groot deel hoe goed een website gevonden wordt.
Hierbij willen we wat meer vertellen over hoe wij linkbuilding zien en hoe linkbuilding besteden gaat via Mr SEO. Maar eerst willen we wat meer informatie geven wat wij van linkbuilding vinden.

seo bureau

Wat zijn de belangrijkste onderdelen vanuit Google?

Andrey Lipattsev, Search Quality Senior Strategist bij Google, gaf in 2016 al aan dat Google 3 belangrijke aandachtspunten heeft gekozen die de zoekmachines zullen beïnvloeden:

 • Backlinks
 • Content
 • Rankbrain, het machine-learning AI systeem dat Google inzet om de juiste zoekresultaten te kiezen

De belangrijkste backlinks voor linkbuilding

Er zijn over het algemeen drie soorten backlinks die toegepast worden:

 • Natuurlijke links die, zonder dat je je dit realiseert, door iemand anders worden gelegd. In veel gevallen gaat het hier om een kwalitatieve link die naar inhoudelijke content op je site verwijst. In veel gevallen, maar niet altijd, dus is het verstandig om in de gaten te houden welke sites naar jouw pagina’s linken. Daarom starten wij elke dag met een check in onze SEO tools wat er gebeurt in rankings en cijfers.
 • Zelf geïnitieerde links, die op basis van gerichte linkbuildingactiviteiten worden gerealiseerd. Bijvoorbeeld door een blogger of klant te vragen naar jouw site te linken op zijn of haar website.
 • Zelf gerealiseerde links, die je zelf hebt toegevoegd op een verzamelsite, forum of in een comment.

Uiteraard dien je naast het zorgen voor de juiste content en backlinks ook te zorgen voor de juiste technische mogelijkheden van je website. Denk hierbij specifiek aan zaken zoals responsiveness en snelheid. We vertellen hier meer over op de pagina Technische SEO.

linkbuilding uitbesteden

Waarom vinden wij linkbuilding zo belangrijk?

Het aantal relevante links is belangrijk voor de beoordeling van jouw website. De links vertegenwoordigen een bepaalde linkwaarde en hebben zo invloed op de Pagerank van je website, het domeinwaarde en de paginawaarde. Deze waarden zijn voor Google erg belangrijk om te bepalen hoe populair een website eigenlijk is. En op welke positie jouw website dus thuishoort in de zoekresultaten. Het is met Google Rankbrain de belangrijkste rankingsfactor.seo service

Naast het verkrijgen van backlinks kun je ook waarde meegeven aan een pagina door gebruik te maken van interne links. Kortom, linkbuilding is een belangrijk onderdeel van je website. Hoe meer relevante links, hoe beter de website wordt beoordeeld. Hoe beter de beoordeling, hoe hoger in Google. Dat wil jij toch ook?

Het vakmanschap van Mr SEO

Zoals zoveel zaken in de wereld, worden de beste zaken met de hand gemaakt. Ook bij het linkbuilding uitbesteden is dit het geval. Het lijkt misschien op het eerste gezicht iets wat op de computer gebeurt. Er zal dus weinig handmatigs aan kunnen zijn. Het is niet het schilderen van een schilderij of een mooi houtsnijwerk. Toch is het echt handmatig, doordat op maat wordt gekeken naar waar jij kunt scoren in de zoekmachines, zie het voorbeeld van Kimbino. De links worden stuk voor stuk aangemaakt en verkregen. Iets wat natuurlijk geweldig is. In de resultaten zal je dit trouwens ook terug zien. Je krijgt nu immers links welke veel meer waarde bieden. Ze sluiten perfect aan bij jouw website, wat ook door de zoekmachines wordt opgemerkt. Waardoor je uit eindelijk betere posities binnen de zoekmachines behaald!seo specialist

Linkbuilding case voorbeeld van Mr SEO

Het bedrijf Kimbino heeft ons benaderd als corporate om onze extertise in te schakelen voor linkbuilding in Nederland. We hebben met hen een strategie opgezet om het Nederlandse onderdeel Kimbino Nederland verder op te bouwen.
Toen we begonnen had de site een lage DA (domein autoriteit) laag volume en geen focus. Wij hebben een linkbuilding plan gemaakt en de focus was moeders. Het is namelijk een online platform voor de mooie reclame folders. Moeders doen veelal de boodschappen dus die moeten we benaderen. We hebben gastblogs geplaatst op vele moeder blogs, we hebben deelgenomen aan forums etc. Zodoende hebben we vele type links gebouwd waardoor binnen 2 maanden Kimbino.nl goed begon te draaien. Met internationale SEO gaan we nu ook meerdere landen voor ze opzetten. Kortom, hierbij willen we aangeven dat het belangrijk is om samen te bepalen wie de doelgroep is en een focus te hebben. Linkbuilding besteden klinkt makkelijk maar het is vakmanschap.

Bekijk wat wij voor deze partijen hebben gedaan

Onze SEO succesverhalen

logo-d.png

Service item 1

64609318_390349831581261_3071685972157530112_n.jpg

Service item 2

index.jpg

Service item 3

Service item 4

Linkbuilding uitbesteden wat betekent dat

De meeste bedrijven vinden het lastig om goede linkbuilding zelf uit te voeren of hebben er niet voldoende tijd voor. Linkbuilding uitbesteden is een goede oplossing. En met de gedachte “doen waar je goed in bent,“ is het uitbesteden van linkbuilding voor veel bedrijven een slimme zet. Uit onderzoek is tevens gebleken dat Search marketing, waar linkbuilding onderdeel van is, vaak wordt uitbesteed. Jij hebt een focus op de business en Mr SEO zorgt voor de traffic. Het aanvragen van links bij random startpagina’s werkte vroeger misschien prima maar tegenwoordig komt er meer bij kijken. Tegenwoordig ligt de focus meer op links verdienen (link earning). Google kijkt vooral naar relevantie en kwaliteit. Een natuurlijk linkprofiel is hierbij belangrijk. Als je kiest om de linkbuilding uit te besteden, kun je erop vertrouwen dat we ons werk serieus uitvoeren en gaan voor kwaliteit. Een greep uit onze SEO linkbuilding werkzaamheden:

 • Wij vragen links aan bij relevante en kwalitatieve startpagina’s. Dit zorgt voor een groot volume aan backlinks.
 • Wij schrijven goede en unieke teksten die we voorzien van 2 zorgvuldig gekozen links. (content Marketing)
 • De artikelen worden geplaatst op onderwerp gerelateerde websites en de links krijgen een correcte linknaam mee (anchortekst)
 • Wij reageren op blogs en zorgen voor een Do Follow link in de reactie of in het gebruikersprofiel
 • Wij zijn gastblogger op een populaire websites en verwerken slimme links in de blogartikelen.
 • Wij nemen deel aan onderwerp gerelateerde forums en zorgen voor een Do Follow link.
  Wij hebben een grote database met partners waar we mee samenwerken en dus hogere volumes kunnen ruilen.
 • Wij hebben ook eigen online websites in eigen beheer waardoor we met verschillende ip-adressen kunnen linkbuilden

Voordat we aan de slag gaan met linkbuilding, voeren we een nulmeting uit. Verder kun je aan het einde van iedere maand een helder overzicht ontvangen met de geplaatste links en de huidige posities. Die houden wij doorlopend in de gaten in onze tools.seo bureau

Linkbuilding uitbesteden kosten

Afhankelijk van de hoeveelheid werk vragen we voor linkbuilding maximaal 80 euro per uur. Heb je interesse in het uitbesteden van SEO werkzaamheden zoals linkbuilding? Normaliter spreken we een standaard maandtarief af zodat je weet wat we elke maand factureren. Klinkt goed en samen sparren? Neem dan contact op.