Seo optimalisatie van Mr SEO de specialist in organisch verkeer

Met de SEO optimalisatie van Mr SEO maken wij jouw bedrijf vindbaar in verschillende zoekmachines met de focus op hogere rankings en dus meer leads. Wij hebben al geruime10 jaar online ervaring en zorgen met SEO optimalisatie voor een optimaal resultaat. Het team van Mr SEO heeft zelf verschillende bedrijven online gebouwd en zitten dus op een ondernemersstoel in plaats van jonge afgestudeerde studenten die het jou willen vertellen. Wij willen ons onderscheiden door ondernemende kennis en een internationale focus. We willen bedrijven schalen en groter maken met een ‘Growthhacking’ mentaliteit. SEO optimalisatie is voor ons dus niet een paar zoekwoordjes plaatsen maar is een passie waar we elke dag mee bezig zijn.

seo optimalisatieVoor een aankoop of aanname van een dienst, orienteren zich dagelijks duizenden mensen op het internet. Maar komen die orienterende en potentiele klanten ook op jouw website of webshop terecht? Zoekmachine optimalisatie Mr SEO bureau zorgt ervoor dat jouw website goed gevonden wordt in verschillende zoekmachines. Verschillende? Jazeker we richten ons ook op Bing (Microsoft) en hebben zelfs projecten gedraaid in Rusland met zoekmachine Yandex.

Waar starten we met optimaliseren

Wij beginnen onze SEO optimalisatie standaard met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. Veel ondernemers zeggen meteen dat ze dit al hebben gedaan. Echter, met onze jarenlange ervaring komen we toch altijd met nieuwe kansen. We komen met een frisse blik en dat is zeker goed voor elke onderneming. Op basis van een gedegen zoekwoorden onderzoek brengen we in kaart wie jouw doelgroep is, wie de belangrijkste concurrenten zijn en op welke zoekwoorden jouw doelgroep eigenlijk zoekt. Vervolgens maken we een plan van aanpak waarin we inzichtelijk maken hoe we jouw website hoger in Google kunnen krijgen.

seo bureauWe zullen de kwaliteit van jouw website op alle vlakken verder optimaliseren, zodat jouw website niet alleen bovenaan in Google komt, maar hier ook blijft staan. Zo is een SEO optimalisatie een investering in het rendement van jouw website. SEO optimalisatie heeft een sterke link met CRO Conversie optimalisatie. Hierbij kijken we naar de belangrijkste landingspagina’s. Hoe scoren de pagina’s en hoe zorgen we dat we meer ‘conversies’ uit de pagina’s kunnen halen. We doen dit o.a. met heatmaps en onze dataanalisten kijken naar het aantal vertoningen, klikken en rankings. Als SEO veteranen zijn we continu op de hoogte van de veranderingen in de markt en spelen hierop in met SEO optimalisatie. De online markt gaat hard en daarom spenderen we minimaal een uur per dag aan onderzoek, leren en nieuwe artikelen bespreken in het team.

seo bureauWat zijn de grote voordelen van een goede seo optimalisatie

Goede SEO leidt tot een structurele verbetering van de vindbaarheid van je website en webshop in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Maar, er zijn zeker veel meer voordelen te noemen:

  • Een hoge positie zorgt voor meer vertoningen bij relevante zoekopdrachten
  • Hoger in de zoekmachine zorgt voor meer klikken naar je site –> Hogere CTR (click through rate)
  • Meer leads waardoor je meer kans hebt op klanten
  • Minder concurrentie omdat ze op jouw site klikken
  • Beter voor je brand awareness –> betere vindbaarheid
  • Minder kosten voor SEA –> omdat je organisch verkeer beter gaat hoef je minder te scoren in betalende advertenties

Start op tijd met het verbeteren van SEO

Heb je plannen om een nieuwe website of shop te lanceren of te restylen? Nu is de tijd om met Mr SEO om de tafel te zitten en SEO optimalisatie door te voeren. SEO optimalisatie heeft namelijk nog meer effect als websitebouwers en designers al bij het ontwerp van de structuur van je website of webshop rekening houden met de vindbaarheid. Dit scheelt enorm in de kosten en verbetert het resultaat! Omdat veel websites in WordPress worden gemaakt besteden we ook aandacht aan WordPress SEO. Dit is ons specialisme en kunnen ook voor jou een wordpress website maken wat veel goedkoper is dan al die dure designers.seo specialist

SEO optimalisatie uitbesteden

Met SEO optimalisatie (Search Engine Optimalization) kijken we naar de meest kansrijke zoektermen en de kansen in de markt om je hoog in de zoekmachine te laten scoren. Hiervan gaan we er zoveel mogelijk inzetten en zorgt Webstijl + content + linkbuilding dat je hoog in de zoekmachine komt. Door middel van SEO optimalisatie zal je website uitstekend geïndexeerd worden door Google en zal de vindbaarheid van je website aanzienlijk toenemen. zoekmachine optimalisatieDoor SEO optimalisatie zal je meer traffic naar uw website generen en zal dit leiden tot meer klanten en dus meer omzet. Wij zijn de specialist in het maken van een online strategie, het bijhouden van alle rankings, kijken waar de kansen liggen en dit uitvoeren. We nemen voornamelijk jouw kostbare tijd uithanden zodat je op de business kan focussen – doen waar je goed in bent.

Dagelijks bekijken wij alle SEO resultaten

Wij maken gebruik van de nieuwste SEO tools en blijven investeren in onze kennis. Maandelijks sturen we updates over de voortgang van SEO optimalisatie. Na het zoekwoordenonderzoek bespreken we samen een focus en plaatsen we de zoekwoorden in onze tools. We hebben dan een 0 meting en kunnen kijken wat de veranderingen zijn per dag, per week, per maand etc. Zodoende kunnen we mooie vergelijkingen trekken en online marketing dus meetbaar maken. We kunnen o.a. zien wat de volumes zijn die naar de website komen, of de zoekwoorden dalen/stijgen in rankings en wat de concurrenten doen . Hier starten wij onze dag mee en analyseren wat er goed gaat en wat we moeten aanpassen.
Seo bureau

Is online marketing niet meetbaar? Vindt je SEO optimalisatie maar een fenomeen waar je je vingers niet op kan leggen? Onze specialisten zorgen ervoor dat je uitgebreid een toelichting krijgt van de werkzaamheden die worden gedaan en wij laten alle resultaten dagelijks inzichtelijk zien in onze Online Marketing Portals. Zoekmachine optimalisatie door Mr SEO is dus transparant en we kunnen alles laten zien wat we doen.

Waarom Mr SEO bureau wij zijn dé SEO specialist

De SEO consultants van Mr SEO zijn experts in het beter vindbaar maken van websites en webshops. Onze SEO specialisten hebben ervaring als strategisch bedrijfsadviseur en presenteren elk SEO-advies als onderdeel van een helder geformuleerde online marketingstrategie. Zij gaan niet eerder aan de slag voordat zij gedegen inzicht hebben in jouw sector, producten en bedrijf. Door hun technische achtergrond werken zij gestructureerd en doelgericht. Ze trekken conclusies op basis van feiten in plaats van aannames en kunnen op niveau communiceren met websitebouwers. Kom hier meer te weten over Mr SEO bureau.
Tevens is de SEO optimalisatie bij ons niet eenmalig, maar is het een doorlopende actieve SEO optimalisatie voor het beste resultaat en de focus op meer leads. Het is dus een avontuur wat we samen aangaan om te zorgen dat je meer omzet gaat genereren. Wij zijn zelf ondernemers en hebben altijd nieuwe sites, shops om alle nieuwe strategieën te kunnen testen waardoor ondernemers jou als ondernemer helpt.