Werken bij het leukste SEO bureau van Nederland?

Zoek je een leuke online marketing vacature? Op deze pagina vindt je alle online marketing vacatures van Mr SEO bureau Nederland. We groeien hard en zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons te versterken. Op zoek naar een uitdagende online marketing functie? Bekijk onderaan deze pagina onze openstaande vacatures en onze stage vacatures die we aanbieden.seo bureau

Wij zijn een full service online marketingbureau die gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie. We bieden ook PPC aan maar we hebben een focus om bedrijven op een organische manier hoger in Google te krijgen.

Onze huidige online marketing vacatures:

1. Vacature SEO-specialist
2. Freelance SEA-specialist
3. (meewerk) stage zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wij zoeken stagiaires voor:

 • SEO stage zowel nationaal als internationaal.
  Zoals je ziet werken we niet alleen in Nederland dus je kan ook bijvoorbeeld voor ons in Australië (Sydney) aan de slag.
 • Graphic design stage. We vinden de look and feel van onze website belangrijk maar ook van onze klanten. Vind je het leuk om mooie online banners te maken voor social media, filmpjes maken voor Youtube etc.
 • Algemene marketing studenten, we staan open voor mooie strategische opdrachten. We hebben zelf een fancy Masters degree dus sparren over een theorie vinden we leuk! Ook willen we zelf graag up to date blijven van nieuwe strategies.

Wat verwachten wij van jou:

 • We zoeken leergierige studenten die een ambitie hebben in het leven. We laten je ‘zwemmen’ en je kunt een hoop leren in korte tijd.
 • We hebben geen kantoor in NL! wat?! We geloven niet meer in een traditioneel kantoor en willen vrijheid hebben. Mocht een klant willen afspreken dan gaan we naar de klant toe. Hierdoor kan jij dus ook ‘vrij’ je stage lopen bij ons. We hebben elke dag via Slack, Zoom etc. contact en zijn van mening een betere begeleiding te geven dan een saai kantoor. We nemen wekelijks alles door en geven je alle aandacht. Uiteraard als je de stage in het buitenland wilt doen, dan kunnen we je een hip shared office regelen – living the digital nomad life!!!
 • Global minded studenten. Een seo bureau Nederland is maar klein en we denken groot, we nemen je mee in grote internationale cases waardoor we je meer kunnen bieden dan een lokaal kantoor.

Wat heeft Mr SEO bureau te bieden:

 • Een online marketing vacature wat niet standaard is. Omdat we internationaal opereren en geen kantoor hebben bereiden we je voor op de grote toekomst van global minded denken in plaats van hokjes denken – Free your mind!!
 • We geven je de mogelijkheid om overal ter wereld te werken – vrijheid!
 • We hebben een achtergrond in de corporate wereld, eigen online ondernemingen opgebouwd en we zijn dus ondernemend ingesteld. Je voelt je dus een ondernemer binnen een organisatie. Heerlijk vrij gevoel!
 • Omdat we internationaal opereren geven we de mogelijkheid tot internationale cursussen, hippe online marketing events – super leuk!!

Laten we ons nog even snel voorstellen

Je hebt ons waarschijnlijk gevonden op online marketing vacature of bijvoorbeeld een seo specialist vacature. Je ziet dus dat wij ons best doen om op zoveel mogelijk keywords te scoren in zowel Google als Bing. We hebben al 15+ jaar ervaring in online marketing, zowel nationaal als internationaal.seo bureau

Mr Seo (Terry) woont en werkt over de hele wereld en heeft als doel om een internationaal seo bureau te bouwen. Nederland is maar een klein land en we zijn altijd opzoek naar ondernemende mensen die ook internationaal denken. We hebben dan ook veel klanten die graag hun business willen uitbreiden naar het buitenland. Spreek je daarom meer talen? een grote bonus!! Klinkt goed?

Hoe werken wij als SEO advies bureau?

Zoals je waarschijnlijk al hebt kunnen lezen, we hebben geen kantoor. Het moet daarom wel bij je passen om discipline te hebben om vanuit huis te kunnen werken. Je kan ook bijvoorbeeld een hippe ‘host desk’ huren waardoor je niet alleen woont. Hierdoor heb je dus de vrijheid om overal ter wereld te wonen en werken. De klanten bezoeken we ook zelf en reizen veel de wereld rond om hen te bezoeken.

Locaties waar wij werken

We zijn Nederlands en zien dit als ons ‘Basis’ land. We zijn gemiddeld elk kwartaal in Nederland om een koffie te drinken met klanten en natuurlijk om familie te bezoeken. Ook zijn we sterk operationeel in Sydney, Australië. Waarom? Bekijk onze Australië website maar eens: Mr SEO agency Sydney Een grote markt en hebben de meeste klanten hier zitten – Fantastische stad waar we veel tijd door brengen.seo specialist

Passen onze ambities bij jou?

We willen een stevige ‘client base’ bouwen op elk continent. We groeien hard en willen graag mensen aan boord verwelkomen die ook willen mee groeien. Je hoeft niet te verhuizen, als je ons team in Nederland kan versterken is ook perfect!  Vrijheid en knallen!! dat is wat we willen:)