Het SEO advies google van Mr SEO

Je ziet het al in ons logo; de grote bril, we zijn kritisch en analytisch, waarom? Met ons Mr seo advies mkb willen wij zorgen dat jij meer gaat verdienen. We stellen tijdens het intake gesprek dan meteen de ‘Waarom’ vraag. Waarom voegt jouw product of dienst extra waarde toe? Waarom moet de potentiële klant jouw product/dienst kopen? Waarom ben jij beter dan de concurrent? Een gedegen seo advies is een lange termijn investering en moet je helpen met je doelstellingen. Om de juiste doelstellingen te bepalen moeten we eerst een goede inventarisatie maken van je bedrijf.seo bureau

De reden dat jij op google aan het zoeken bent voor een seo advies bureau zal te maken hebben met jouw volgende vragen;

  • Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website?
  • Hoe kom ik hoger in Google?
  • Op welke zoekwoorden moet ik mij richten?
  • Hoe kom ik boven mijn concurrenten uit?
  • Zit mijn website wel goed in elkaar en is het snel genoeg?
  • Is mijn website eigenlijk wel vindbaar voor de zoekmachine?
  • Of waar moet ik beginnen?

Je hebt waarschijnlijk al redelijk wat onderzoek naar SEO gedaan en vele blogs gelezen. Maar veel van wat je leest of hoort is te algemeen, spreekt elkaar tegen, ongeloofwaardig of te ingewikkeld. Kortom, moet ik het nu zelf gaan leren? een cursus volgen of seo uitbesteden?

Een gedegen online strategie plan

Heb je al een contentrijke website en enige naamsbekendheid opgebouwd? Heb je een lading informatie artikelen die inspelen op de behoefte van zoekers? En wil je meer uit je hele website halen, maar heb je geen maandelijks budget van 1000+ euro om een SEO’er in te huren? Dan is het slim om SEO adviesrapport van een SEO’er te kopen. Je leert dan wat er op technisch, content en autoriteit vlak mist en wat je kunt doen om dit te verbeteren.

Met een SEO advies maakt een SEO’er (een specialist) een plan die jij moet uitvoeren. De SEO’er begint met een grondige analyse van jouw website en die van jouw concurrenten. Verder bestudeert hij de markt en de behoeften van jouw doelgroep. De analyses vormen de basis van de strategie. De strategie die jou verder gaat helpen om beter vindbaar te worden. Kortom, je hebt een seo consultant die jou de strategische adviezen geeft maar je hebt zelf de controle over de uitvoer.

Seo bureauHet seo stappenplan binnen de online strategie

De stappen uit de  online SEO strategie worden vervolgens toegelicht. De stappen moet je zelf uitvoeren. Dit betekent ook schrijven, netwerken en promoten. Het grote voordeel is dat het SEO-bureau al het voorbereidende en denkwerk doet en jij je alleen op de praktijk hoeft te richten. Een nadeel is wel dat je niet leert hoe je zelf het voorbereidende werk moet doen. Je voelt het al aankomen, het is meer half wel / half niet en dus geen focus. Wat zijn de kosten van een SEO advies? Tussen de 500 (basis SEO advies) en 5000 euro per maand. Soms meer. Wij hebben een uurtarief van 75 euro en kunnen je ‘op maat helpen’ waardoor we samen kunnen kijken waar de focuspunten liggen en je betaald dus alleen voor wat je nodig hebt.

SEO uitbesteden via Mr Seo

Het uitbesteden van SEO is een goed plan wanneer jouw onderneming en website al redelijk draait. Je maakt genoeg winst, hebt een contenrijke website en enige naamsbekendheid. Het is dan tijd om te groeien en te investeren, om het maximale uit je website te halen. Een SEO-adviesbureau kan met de website die jij hebt opgebouwd snel aan de slag om het maximale te halen dat er inzit. conversie optimalisatieWe kijken dan meer naar conversie optimalisatie, meer resultaat uit jouw website! Kosten van het uitbesteden van SEO? Tussen de 500 en 5000 per maand. Of hoe duur je het ook wil maken. Bekijk hier onze seo pakketten, met een laag uurtarief van 75 euro voor een seo specialist.

Een SEO traject voor de lange termijn

Ok, je denkt nu wellicht: Prima! even een maandje investeren en ik sta overal op pagina 1 in Google en Bing, helaas gaat dit niet werken. SEO is een langetermijnstrategie die constant bijgehouden moet worden maar daarom ook constant nieuwe bezoekers trekt. De effecten hiervan kunnen gemeten en bijgehouden worden met Google Analytics, voor een detailleerde kijk op de effecten van jouw investering. Het SEO-proces wordt gesplitst in twee delen: de on-site factoren en de off-site factoren. On-site factoren zijn de onderdelen van jouw website die je kan verbeteren voor een betere vindbaarheid. Off-site factoren zijn externe verwijzingen zoals linkbuilding, waarmee Google de populariteit en relevantie van je website meet. Wij helpen je om beide onderdelen te optimaliseren. Kortom, het duurt enkele maanden waardoor je echt resultaten gaat zien. Wij willen dan ook alleen lange termijn samenwerkingen aangaan.

Adviesrapport inclusief stappenplan

Bij ons ontvang je een adviesrapport met alle SMART doelstellingen, actiepunten en een strategie om direct mee aan de slag te gaan. Wij geven advies over de volgende vragen:

  • Hoe kom ik op pagina 1 in Google?
  • Welke zoekwoorden zijn belangrijk voor mijn website?
  • Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website?

Wil je ook profiteren van SEO zonder dure advertentiekosten?

Hoe kan jouw website profiteren en meer organisch verkeer krijgen? Om dit toe te lichten ontvangen we graag nadere informatie over je website en de termen waarop je gevonden wilt worden. Als je kiest voor een doorlopend traject wordt je gehele website verbeterd zodat je zo spoedig mogelijk in de top van Google komt.