Yandex SEO optimalisatie voor de Russische Markt

Yandex SEO optimalisatie voor de Russische markt? Jazeker, waarom alleen je business op Nederland richten met grote concurrentie? Mr SEO heeft met name een focus op internationale SEO om bedrijven internationaal uit te rollen. Hierbij willen we wat meer informatie geven over hoe we de Russische markt hebben gebruikt om een business op te zetten in Turkije.

Intruductie Windytrek.com

Elvira, de eigenaresse van Windytrek.com hebben we leren kennen tijdens het bezoeken van een aantal klanten op het mooie Bali.  Ze is een Kitesurf lerares in het mooie Turkije en werkt hier tijdens de zomermaanden. Ze doet dit al een aantal jaren en wilt graag een online business zodat als ze ‘ouder’ wordt een Kitesurf travel agency kan runnen. Bekijk het leuke filmpje maar eens hoe super blij ze is hoe we haar hebben geholpen.yandex seo optimalisatie
Na jarenlang in het water te hebben gestaan hebben we als een SEO consultant gehandeld om haar te helpen met het opzetten van een online travel agency. Omdat ze geboren is in Rusland en verhuisd is naar Turkije zijn we gestart met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. Hieruit is gebleken dat Russen naar Turkije op vakantie gaan.

Internationaal SEO stappenplan

Elvira is geboren in Rusland en spreekt nog vloeiend Russisch. Hierdoor hebben we besloten om volledig een SEO Niche markt te pakken voor Rusland. Windytrek.com is geboren, een Kitesurf travel agency in Turkije voor Russen. Heel tof!
Na een aantal brainstorm sessies hebben we een website gemaakt en haar verteld dat ze pakketten moet gaan verkopen. Kitesurf lessen + accommodatie +activiteiten en Instagram gebruiken als ‘beleving’. Voor ons ziet de website er ‘raar’ uit maar het is helemaal geoptimaliseerd voor de Russische markt met prachtige inspiratie foto’s. Ze kan nu zelf haar pakketten samenstellen en verkopen zodat ze een echte zelfstandig ondernemer is geworden.

Instagram SEO

Nu de website klaar is en alle informatie staat hebben we extra promotie nodig. Kitesurfen is vooral een beleving wat je verkoopt waardoor we besloten hebben om Instragram te gebruiken voor leuke foto’s en filmpjes. Het is een ‘beleving’ van surfen en Turkije verkopen. Ze gebruikt haar persoonlijke Instagram om het ‘Wow cool’ gedachte te krijgen en SEO tags om mensen te inspireren over kitesurfen. Met handige links en buttons krijgt ze de mensen naar haar website die vervolgende de kitesurf pakketten kan verkopen. Rusland SEO

We hebben haar geholpen hoe je SEO in Instagram kan gebruiken en heeft nu al 2000 volgers. Ze maakt nu wekelijks inspirerende filmpjes om meer mensen naar haar instagram kanaal te krijgen.

Wat is Yandex seo?

Het optimaliseren van de zoekmachine Yandex. Het gaat hier met name om het betreden van de Russische Markt. Maar ook omliggende landen kan je bereiken die Russisch spreken.

48.79% is het marktaandeel van Yandex in Rusland. Als je ook het marktaandeel bekijkt van de omliggende landen zoals Belarus 22.38% dan krijg je dus aardig wat verkeer binnen. Kijk dus ook naar andere zoekmachines om meer verkeer binnen te krijgen zoals Bing!

Vervolgstappen Windytrek

Elvira hebben we geholpen met het opzetten van een geheel bedrijf vanuit onze expertise om bedrijven te bouwen. We hebben haar geadviseerd om Kitesurf leraren aan te nemen die het werk uitvoeren. Hierdoor zorgen wij dat ze maandelijks klanten krijgt, het werkt wordt uitgevoerd en ze kan zelf het bedrijf groter maken en leuke activiteiten regelen voor klanten.
Een droom die uitkomt, overal ter wereld wonen/ werken en ze heeft een business model wat haar vrijheid geeft!seo reisbureau

Hoe kunnen wij je helpen met online marketing bureau

Een seobureau nl is dus niet alleen gespecialiseerd in het opbouwen van seo resultaten. We zijn dus ook geen standaard seo specialist. We hebben al 15 jaar ervaring in online bedrijven bouwen en willen helpen om ondernemers vrijheid te geven. Met ons werken krijg je dus een ondernemers geest die naar het hele plaatje kijkt en breder kijkt. Elvira had een klein budget en we hebben haar met weinig seo tools en budget mooi kunnen helpen. Laten we samen sparren hoe we jouw idee, bestaande business kunnen opzetten!